logo

 

Specialiteiten

Aardbeiensloffen en verjaardagstaarten

Griffioen_Brood_Banket_AardbeienslofOp het gebied van banket, kunnen we onze aardbeiensloffen en verjaardagstaarten aanbevelen. De aardbeiensloffen zijn van mei tot en met september verkrijgbaar en worden gemaakt met aardbeien van Adriaan Kok uit de Ambachtsheerelaan in Harmelen. Onze verjaardagstaarten zijn in verschillende groottes en smaken te bestellen. De chipolatataart is onze specialiteit. En natuurlijk versieren we de taart feestelijk. Verjaardagstaarten voor kinderen kunnen ook bedrukt worden met een fotoprint van een afbeelding of eigen foto.

Gebak met een persoonlijk tintje

                                     Om een verjaardag of jubileum extra feestelijk en persoonlijk te maken, kunnen we gebak en taart leveren met een logo of                                              foto erop.

Bruidstaarten

Griffioen_Brood_Banket_BruidstaartenEén van onze specialiteiten is bruidstaarten in alle kleuren, maten en smaken. We kunnen de taart voorzien van marsepeinen roosjes of andere versieringen, maar alle wensen zijn natuurlijk bespreekbaar. We bespreken graag de mogelijkheden, zodat de bruidstaart op deze bijzondere dag helemaal naar jullie zin is.

Op de pagina bestellen kunt u ons volledige assortiment bekijken en desgewenst meteen een bestelling plaatsen. Wanneer u meer wilt weten over bepaalde producten of speciale wensen heeft, kunt u het beste contact met ons opnemen.