logo

 

Assortiment

 

Brood

Griffioen_Brood_Banket_BroodDoor een mix van de juiste ingrediënten en de ambachtelijke bereidingswijze is het brood van Griffioen Brood & Banket heerlijk van smaak en superlang vers. In onze bakkerijen in Harmelen verkopen meer dan dertig verschillende broden. Verder bestaat ons assortiment uit allerlei harde en zachte broodjes, croissants en stokbroden in verschillende smaken. Daarnaast verkopen we tal van speciale broden, zoals suikerbrood, krentenbrood en desem broden..
.

Banket

Griffioen_Brood_Banket_BanketHeeft u iets te vieren of gewoon trek in wat lekkers? Griffioen Brood & Banket heeft een uitgebreid assortiment van lekkernijen. Van saucijzenbroodjes tot taarten en van koeken en cakejes tot vlaaien. Onze bakkers werken altijd met verse producten die afkomstig zijn van leveranciers uit Harmelen en omgeving. Zo levert onze buurman Adriaan Kok de aardbeien voor onze aardbeiensloffen. Voor onze saucijzenbroodjes en ham-kaascroissants levert Slagerij Van Rhenen het vlees. Daarnaast verkopen we honing van imker Pierre de Koning uit Vinkeveen.

We kunnen gebakjes en taarten ook versieren met een eigen logo of foto erop. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina specialiteiten.

Op de pagina bestellen kunt u ons volledige assortiment bekijken en desgewenst meteen een bestelling plaatsen.